Kauntungannana

Dijieun ku silicone kelas médis 100%, Teu aya iritasi 、 teu aya alergi, Alus pikeun panempatan jangka panjang, garis detektif sinar-X liwat kateter, Warna-kodeu pikeun visualisasi ukuran, kagunaan tunggal, CE 、 ISO13485 sertifikasi

Produsén profésional

Jiangsu Richeng Medical Co, Ltd, cabang tina investasi tunggal ku Jiangsu Richeng Rubber Co, Ltd., Nyaéta produsén médis profésional.

Richeng Médis

Jiangsu Richeng Medical Co, Ltd minangka cabang tina investasi tunggal ku Jiangsu Richeng Rubber Co, Ltd., Nyaéta produsén médis profésional. Ngaliwatan panalungtikan produk médis profésional, pamekaran sareng produksi, kami nawiskeun produk paranti médis anu aman, aman sareng efektif. Perusahaan parantos ngahasilkeun alat sareng alat tés anu sampurna, téknologi produksi canggih, kalayan manajemén kualitas luhur, téknologi sareng staf produksi.